VEKKET TIL BRANN

  • Skrevet 10.12.2013
  • Klokken 17:54

Hallo alle sammen ! I dag har vært en litt action fylt dag , hahaha. Jeg hadde vært hos fysioterapaut i går og  hver gang får jeg alltid ganske vondt dagen etterpå. I dag var intet unntak og jeg bestemmte meg for å ikke gå på skolen.  Jeg lå og sov som vanlig. Mamma hadde tenkt seg en tur til Sus'n og hadde satt seg i bilen, da hun plutselig så at det var fullt av svart røyk over huset.  Jeg lå og sov ante ingen fred og fare da mamma plutslig banker noe helt sykt i veggen. Jeg tenker som så at hu bare vil at jeg skal komme meg opp på skolen og legger med derfor ned til å sove igjen. Etter det gikk det ikke mange minutter før mamma stormet opp på rommet mitt og roper at det brenner. Jeg har tidligere hatt en spøk hvor jeg har ropt det brenner for å vekke folk , og nå ser jeg jo hvor uffatelig teit det er. 

 

Jeg lå i senga mi og tenkte litt, mamma hadde allerede kommet seg ut og ned mens jeg lo og funderte på rommet mitt om det var sant eller ikke. Jeg kom meg opp av senga og det var sannlig ikke lett etter fysio igår. Når jeg først hadde kommet meg opp av senga så tenkte jeg fortsatt på om at det bare var en spøk og på om jeg skulle ta med meg maccen , klær & diverse verdisaker. Etter litt tok jeg omsider med meg et skjerf & en bukse å løp ut i bare tskjorte, undertøy og crocs. Jeg skal love dere at det var helt ekstremt kaldt. Jeg gikk ut og så fortsatt ikke noe tegn til brann , før jeg snudde meg. Der var det svart røyk & flammer som kom ut av pipa. Oh shit .. tenkte jeg da. Jeg synes nå det var ganske lite å faktisk stå ute for så jeg ble nok veldig gretten iogmed at jeg var dårlig fra før. Etter omtrent 10 min som føltes som hundre kom brannvesnet. De fikk sett litt rundt omkring og fant ut at det var et håndlke ved siden av rommet mitt som også hadde tatt fyr og at vi hadde pipebrann(dette forsto jo jeg og mamma før de kom). Brannvesnet fikk omsider slukket pipebrannen , eller det brenner på en måte fortsatt as we speak , og veggene her er over 80 grader varme. Men greit nok ingen ble skadet. Vi fikk noen materielle skader ,men det får gå greit. Typ alle klærne mine har blitt ødelagt , klart det er kjipt , men altså jeg får jo ikke gjort noe med det. Nå har vi luftet ut huset i hele dag for det lukter helt for jævlig. Lukter en blanding av røykelukt som har brent som deretter har svidd seg. Det kan ikke beskrives men du kan seriøst ikke takle lukten. 

 

Jeg er bare så utrolig glad for at dette skjedde nå , mens jeg og mamma var hjemme. Hvis vi ikke hadde vært hjemme og ringt brannvesnet så hadde vi stått her uten hus. Jeg er også glad for at mamma så røyken før hun dro . Hadde hun dratt 3 min før , hadde hu ikke sett den og jeg hadde sovet i rommet ved siden av uten å vite noen ting. Jeg kan med hånden på hjerte si at hvis mamma hadde dratt før, og jeg hadde blitt liggende alene sovende så hadde jeg ikke oppdaget brannen før den rett og slett var inne på rommet mitt. Så det har vært en litt spennende dag for min del .

 

Har du noen gang opplevd en brann ? 


kommentarer: 8
10.12.2013 kl.18:05

Herregud! :0

livelifeloppa

10.12.2013 kl.18:10

Har opplevd pipebrann hos farmor og farfar engang! I tillegg har jeg nesten startet en brann selv, også dette hos farmor og farfar. Det var bursdag og jeg la servietten min over lyset som sto på bordet. Tante kom heldigvis til utsetning og slukket det :)

Chantelle

10.12.2013 kl.18:11

Seriøst?? Satt å tenkte oå ´det brenner´spøken når eg såg dette ja..

10.12.2013 kl.18:17

Så utrolig skummelt! :-O
Uff, så ekkelt. Var en pipebrann hos naboen for noen år siden

Kristin

10.12.2013 kl.19:29

Har ikke opplevd brann, men nabohuset til farmor og farfar brant helt ned for noen år siden. Farmor og farfar har også hatt pipebrann.

Jeg har et problem hvis det brenner hjemme hos oss, for selv om brannalarmen er typ. 2 meter utfor rommet mitt, så våkner jeg ikke av den :-(

Så bra det gikk bra med dere!!

Sus'n's sang og smurferi ! :-)

10.12.2013 kl.22:54

Uffdaaa? Braaa det gikk så bra med dere?:)

Når det gjelder ødelagte klær kan jeg bidra med et hekla sjal? hadde jeg vært like god på strikking skulle jeg strikka en ny Onepiece til deg.. ;)

Jeg kunne også tatt G-strengen fra gitaren min så du kunne fått til ny truse? hihihi?

Ønsker deg alt godt !! :)

Odin Rustad

22.12.2013 kl.12:37

stakkars deg :( menn hva heter du på facebook?

Legg igjen en kommentar

hits