bading og s'mores

  • Skrevet 25.09.2014
  • Klokken 17:18

Hei alle sammen!

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldinger jeg har fått. Det er så utrolig godt å vite at jeg ikke er alene og at flere kjenner seg igjen.

Denne helgen her har vært litt utenom det vanlige. Jeg har vært på tidenes tur i trysil med en herlig gjeng 4here! Det var en spennede helg med masse utfordinger for min del. Da vi først kom fram til trysil ble vi møtt av noen veldig hyggelige guider som viste oss lavvoen vår. Vi bodde i en kjempekoselig lavvo. Det var utrolig stemmning når vi skulle legge oss alle sammen rundt bålet! Jeg har opplevd så mye som jeg ellers aldri hadde fått gjort. Vi var og raftet og klatrert i høyedepark det var utrolig morsomt! Beklager for dårlig mobilblogging, men jaja.
 


kommentarer: 7
andelly

25.09.2014 kl.19:49

Høres ut som en kjekk helg, og fine bilder ;D

cheerchrissy.blogg.no

25.09.2014 kl.20:07

ser kjempe kjekt ut :)

Therese

29.09.2014 kl.02:13

Du har en utrolig bra blogg. Nå har jeg lest gjennom den og jeg må bare si at jeg kjenner meg igjen i mye av det som står her. Du er virkelig tøff som står frem med alt dette. Rett og slett et forbilde!

Ella

01.10.2014 kl.01:01

Digger deg!

Utrolig godt å finne flere mennesker som sliter med deg samme som seg selv, man føler seg alene.

Stå på :-)

Monica

06.10.2014 kl.23:10

Hei. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Hadde vært godt å få kontakt med deg privat med tanke på melding eller øignende da dette er noe jeg sliter med selv. Kan du ikke si meg hvordan jeg kan kontakte deg?

Ole

09.10.2014 kl.22:51

hei, jeg kjenner deg ikke og vet slettes ikke hvordan du har hatt det og har det. Men din historie og kamp rørte meg! For meg fremstår du som en flott og vanvittig sterk person som har klart å dra deg frem til i dag, mange hadde nok dessverre bare gitt opp livet! Håper flere som sliter med det samme finner frem til bloggen din, tror nok du kan være til inspirasjon for mange i lignende situasjon. Håper også at flere som meg kommer innom bloggen din for selv å bli mere bevist på at det finnes personer som sliter og er syke selv om det ikke synes fysisk.

Fint å se at du har hatt en positiv opplevelse på denne turen, selv om jeg ikke kjenner deg så gleder det meg. :) Stå på, dette kommer du gjennom! Skal følge med på bloggen for oppdateringer ;) ✌

missninja

18.10.2014 kl.03:41

Så morsomt det så ut :)

Legg igjen en kommentar

hits