no music, no life

  • Skrevet 23.01.2015
  • Klokken 15:53

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle dele noen av favoritt spillelistene mine siden noen har lurt litt. Jeg har ett veldig bredt spekter når det gjelder musikksmak. Jeg kan høre på alt fra country til opera. Derfor finner du fort litt av hvert på spillelistene mine på spotify. 

Trap/chill : Dette er nok en av favoritt spillelistene mine hvor du finner masse forskjellige remixer. Veldig mye trap music og en del chille sanger. Det er også liste hvor jeg legger til alle sanger jeg liker som ikke finnes på spotify. 

Roadtrippin : Dette er også en av favorittlistene mine. I utgangspunktet var lista bare til for bilturer når jeg kjørte bilen min rundt i sommer. Men jeg fant ut at jeg hadde så sykt mye bra musikk der sånn at det ble til hverdagslista mi. Det er en ganske balansert liste med masse forskjellige sjangre. En lett blanding av gamle og nye sanger, i tillegg til triste og gladsanger. Oppdateres så si daglig.

Livin' la vida vodka : Partylista! Favoritten når det kommer til partymusikk. Masse edm, remixer og kjente hits. Jeg hører alltid på denne lista når jeg skal/er på fest eller når jeg trener. Lista består av upbeat musikk som gjør at jeg kommer i godt humør med engang. 

Dra hjem : Musikk lista som består av hardcore rap sanger. Mye nye hippe trendy "ganster" sanger. Snoop, Nicki og Wu-Tang er representert blant mange andre lignende artister. Itillegg til rap finnes det også litt dupsteb innimellom. 

Om du ikke finner noe du liker her, kan du sjekke ut profilen min her hvor jeg har mange andre spillelister som kanskje faller i smak. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits