når det bare blir alt for mye.

  • Skrevet 20.12.2015
  • Klokken 19:05

For mye tanker. Og jeg klarer ikke formulere meg whatsoever.

Lenge siden nå. Som jeg har nevnt før blogger jeg enten når jeg er super happy eller er ganske langt nede. Man kan vel kalle bloggingen min en bipolar blogg. Nå den siste tiden har livet mitt vært ganske så plain. Jeg har hatt mine lykketopper og mine dype depresjoner. Tiltross for hvor turbulent halvåret mitt har gått, så har tiden gått så utrolig fort. Alt det jeg hadde lyst til men ikke fikk gjort får meg til å føle på en stor mislykkethet. Og jeg velger alltid å fokusere på de negative tankene som popper inn istedenfor alle de gode. Tenker heller på alt jeg ikke fikk til istedenfor alt jeg faktisk klarte. Men nå skal jeg begynne å ta meg tid til å gjøre det. 

Jeg må jo helt ærlig innrømme at det er dritkleint å snakke positivt om seg selv og fokusere på det man gjør bra. Om man fremsnakker seg selv vil jo folk ofte dømme deg som en egoist og selvdigger. Jeg er dritt lei all denne dømmingen. Kan ikke alle bare gi litt faen? æsj, kommer nok aldri til å skje. Vet ikke om samfunnet er fucked up, eller om alle ungdommer bare er helt sjukt paranoide når det kommer til tanker. 

Anyways, nå er jeg på ferie. Og jeg kjenner at jeg burde vært mer tilstedeværende og ikke distansere meg så langt unna alle, men jeg kan ikke noe for det. Det er slik jeg er. Burde nok vært mer takknemlig for at jeg er her. Noe jeg og alle andre også burde være takknemlig og sette mer pris på er hvordan vi har det hjemme. For fyaen, folka her nede har ingenting og klarer fortsatt å smile og virkelig være takknemlig over det lille de har. Mens vi i Norge er utakknemlige om vi ikke får den nyeste iPhonen og den dyreste vinterjakken. Vi har virkelig mye å lære fra andre kulturer. 

 

Som sagt klarer jeg ikke å formulere meg for øyeblikket. For mye som skjer enda jeg er på ferie. Til dere av dere som følger bloggen, (selv om jeg ikke oppdaterer (dere er best btw)) jeg kommer til å komme med noen ganske spennende news imorgen, så da er det hvertfall bare å følge med!


kommentarer: 2
Thuva Sørlie

20.12.2015 kl.19:17

Du er så sterk Thea! I love You ❤️❤️❤️❤️❤️

nohate

21.12.2015 kl.10:52

Masse skrive feil da dette er slitsomt å lese:/

Legg igjen en kommentar

hits