Late dager

  • Skrevet 27.12.2015
  • Klokken 06:24

Gud som det er herlig å kjenne sola på kroppen. Livet er i Thailand er avslappende som bare det. Det virker som om ingen har dårlig tid og at de aldri har hørt om stress. Jeg bare digger attituden til hele landet. Jeg er så utrolig heldig som for lov til å være her på ferie. Jeg er så glad for at jeg har en så god familie som vil ta med meg hit. Dagene her har vært fantastiske. Vi har ridd på elefanter og matet apekatter. Spist uendelig god mat og ikke minst badet masse. Det føles ganske rart å feire jul et annet sted enn hjemme. Samtidig så føler jeg at julen og stemningen er noe hver enkelt person skaper. Noen synes det er helt greit å ha en liten og intim feiring, mens andre skal samle halve slekta og dra på ufattelige mange julebesøk. For meg har ikke julen så mye betydning annet enn a man er sammen med noen man er glade i. Nok om det.

Jeg storkoser meg her nede selvom jeg enda ikke har fått noe farge, enda jeg sitter i sola og leser i flere timer. Leser alltid utrolig mye når jeg er på ferie, og jeg leser kun dokumentar bøker. Blir så fascinert over alle ting som har skjedd på ekte. Synes det er mye bedre å lese en bok om en seriemorder enn en krimbok som bare er fiksjon. Jeg digger ektheten i dokumentarer virkelig, du vet liksom at alt er sant.Sa jo egentlig at jeg hadde en nyhet til dere. Jeg hadde så lyst til å fortelle dere og  jeg satte meg ned for å prøve og skrive et innlegg om temaet. Men jeg klarte det rett og slett ikke. Inspirasjonen og motivasjonen var ikke der.  Jeg kommer til å skrive et utdypende innlegg om det, jeg må bare komme i flowen først. 

Uansett jeg røper nå at jeg skal være med i en tv serie sammen med 6 andre fantastiske jenter. Serien heter så mye som "Sykt Perfekt" og har premiere på TV2 13.januar 21.40. Serien har fokus på at norske jenter aldri har vært flinkere på skolen, brukt mindre rus, og vært mer pliktoppfyllende allikevel har vi aldri slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager. Så i denne serien viser vi jentene dere den usminkede sannheten. 

Det kommer et mer utfyllende innlegg om det som sagt, bare gi meg litt tid, hehe.

 

 

 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits