BILDENE INGEN FÅR SE

  • Skrevet 10.01.2016
  • Klokken 11:45

De bildene vet du. De du alltid ender opp å slette på mobilen din for de du syntes du var så stygg. Hva skjer om man velger å poste de på internett istedenfor å legge ut de perfekte selfiene du brukte en time på å ta? vel, jeg har samlet opp noen bilder hvor jeg selv syntes jeg ser sikkelig fæl ut. Hadde du spurt meg for 1år siden om jeg kunne lagt ut et stygt bilde av meg selv så hadde jeg garantert nektet. Nå er jeg klar. Klar for å vise dere sannheten om hvordan jeg ser ut 99% av tiden. Uten fasade.

 

Jeg håper ikke jeg er den eneste som står opp slenger på meg den største hettegenseren og bor i den hele dagen, gjerne en hel helg også. Jeg digger egentlig å bare ligge i sengen se på Netflix og spise pizza. Før når jeg satt sånn fikk jeg sikkelig dårlig samvittighet, altså det virket jo som om alle andre enn meg var ute på trening, shopping eller et eller annet. De var hvertfall flinkere enn meg. Men nå idag har jeg ikke dårlig samvittighet lengre. Jeg er faktisk den som klarer å ligge og slappe av uten å tenke på 100 ting jeg heller burde gjort. Å , hvor herlig er det ikke å bare være litt stygg noen ganger.  Uren hud og dobbelthake, jeg kan ikke seriøst være den eneste som har det? Nå er det vel slik at det finnes flere uperfekte mennesker her i verden , enn perfekte?  Burde ikke da egentlig de perfekte være outsidere? Anyways for å si det sånn, har du dobbelthake og ser litt halvveis ut uten sminke, så kan jeg love deg at du er langt i fra den eneste som har det slik. 

 

Enden på visa,  skulle ønske jeg var komfortabel med meg selv, både med og uten sminke, med og uten dobbelthake.  Livet er ikke picture perfect. Men det er sånn vi har lyst til å fremstå, vi vil være perfekte og vi vil se bra ut. Det er en evig ond sirkel. Jeg vil bryte ut av den onde sirkelen. Dette er bare ett lite skritt på veien mot å bli et menneske som kan klare å gi faen.

 Dere kan forresten følge meg på snapchat for flere heftige stygge bilder : Theasofiehl 

 

Sneiks! 

 #syktperfekt

 


kommentarer: 8
10.01.2016 kl.22:56

Fantastisk ❤️
Hahaha, digger deg!

Amalie

13.01.2016 kl.15:36

Dobbelhake? Du har ihvertfall trippel, kanskje quadtruppel :O

Arild Haverud

13.01.2016 kl.20:35

Hei unge dame!

Jeg er så imponert over deg. Jeg er 50 år og har psykiske lidelser. Syns det er veldig flott når unge mennesker gir psykiske lidelser et ansikt. Jeg har snart vært sykemeldt i 4 år, og sliter med angst, depresjon, sosial fobi og panikk syndrom. Så jeg vet hva du prater om. Så stå på videre, små steg av gangen.

Lykke til.

Michelle

14.01.2016 kl.00:26

Stygg???? DU ER KJEMPE FIN😍😍❤️✨😘 dette sier jeg ikke fordi jeg vil virke snille elns du er faktisk veldig fin (selv om det var morsomme bilder) anyways du er amazing just the way u are

Idun Hedlo

14.01.2016 kl.16:03

Stå på! Du er fantastisk! Du er fin akuratt som du er :)

Mona

26.01.2016 kl.21:25

Så fint å kunne se den usminkede sannheten! (Eller, deler av sannheten da! Den er jo ekstrem den andre veien!) Du virker som ei oppegående flott jente som sliter med det samme som mange av oss kjenner til, men ikke fronter i like stor grad! Du er tøffere enn toget! Stå på og ikke bry deg om hva andre sier! Det er jo du som lever ditt liv! (Mer myntet på innlegget om å skjerpe deg!)

Klem fra Mona =)

27.01.2016 kl.12:53

Fin du er uansett. Alle har dobbelhake! Skulle gått ann å svart med et bilde her så hadde jeg slengt med et av mitt :) haha stå på du! Tenk så mye mer ekte livet ditt blir når du klarer å være deg selv?

Legg igjen en kommentar

hits