SKJERP DEG, VENNLIG HILSEN ALLE SAMMEN

  • Skrevet 26.01.2016
  • Klokken 13:48

Etter jeg har vært med i Sykt Perfekt har jeg fått hundretalls positive kommentarer. Jeg har fått ros av mennesker jeg aldri har møtt før. Mennesker som ikke kjenner meg, men som kjenner seg i igjen i meg. Jeg er evig takknemling for all den positive responsen jeg får, allikevel så brenner de negative kommentarene seg fast i hjernen min. "Du er ikke syk, du har ingen problemer» «Skjep deg"

Jeg er syk. Jeg har en reell sykdom. En sykdom som jeg har fått svart på hvitt av en lege. Denne sykdommen er like alvorlig (om ikke mye mer) som det brukne beinet du fikk da du var uheldig og tryna på ski. Husker du da du ble rushet inn på akutten med det brukne beinet ditt og legen bare ba deg om å skjerpe deg? For faktisk, om du bare skjerper deg så går det nok over. Hadde det bare vært så lett. Du prøver å gå med det brukne beinet ditt, men det gjør helvetes vondt. Du kjemper deg gjennom det. Hver dag blir en evig kamp. Det er gjør så vondt. Men som alle sier så må du bare skjerpe deg. For herregud, et brukket bein, hva gjør vel det , det finnes jo større problemer her i verden som krisen i midtøsten og barn som sulter i Afrika? Er nok bare å skjerpe seg og bite tenna sammen. Helt til en dag, du går på en smell bruddet blir større, det blir verre, det blir vondere. Du klarer ikke lenger å gå og du blir nødt for å krabbe. Du kjenner på nederlag og du kjenner på skam. Du prøvde så jævla hardt å bare bite tenna sammen og skjerpe deg, men du klarte det ikke. 

Du som sitter der nå og ber meg om "å bare skjerpe meg", du skal vite at det er ikke så lett. Hadde det vært såpass lett og bare skjerpe seg og leve et normalt liv, så hadde jeg så klart gjort det? Jeg har ikke lyst til å være den jenta som ikke klarer å gjøre dagligdagse ting. Jeg har ikke lyst til å få panikk bare jeg stikker hodet ut av soveromsdøren. Jeg har ikke lyst til å gråte meg i søvn hver kveld. 

Hvordan tror du jeg føler meg når jeg får helt panikk av å gå ut av døren og du velger å svare med at jeg bare må skjerpe meg. Du sier at angsten min er fiktiv. Angst og andre psykiske lidelser er ikke noe man skal ta lett på , bare fordi det er sykdommer man ikke ser. 

Jeg prøver aktivt hver dag å slåss mot angsten. Det som er så uendelig teit synes jeg er at med engang jeg viser meg utenfor døren tror alle at jeg er frisk. Jeg blir ikke frisk av å gjøre noe en gang. Akkurat som om du ikke blir frisk etter en fysioterapi time. Men jeg blir mye bedre, det skal sant sies. Dette er en lang prosess og jeg føler jeg er veldig langt på vei. Jeg blir bedre, men ikke av å få høre hver dag at jeg må skjerpe meg. Det ikke slik at det går ann å skjerpe seg så blir alt normalt igjen.

Jeg vet det er så uendelig mange som kommer til og fortsette med å be meg om å skjerpe meg. Og jeg forstår dere. Meget mulig at dere har blitt friske fra angst ved å skjerpe dere. Men jeg kan garantere at når dere var på deres verste, så gikk det ikke ann å bare skjerpe seg. Resten av dere som aldri har slitt psykisk som ber meg om det samme. Prøv dere i mine sko en dag, og jeg skal vise dere at det ikke bare er så lett som å skjerpe seg.

 

Men værsåsnill folkens slutt og tro at dere vet alt om hvordan en person har det og føler seg. Fordi dere vet ikke en dritt. Jeg kan fortelle dere mye, men følelsene og tankene mine er det bare jeg som har. De er det bare jeg som an kjenne og føle på. Dere kan få en forståelse, men dere kan ikke vite. 


kommentarer: 46
siri johanne sand njøs

26.01.2016 kl.14:17

heia.. gamle tanta til vicky her..tykje du og jentene i programe er utruleg tøffe som står fram sånn..dere setter eit ansikt på problema som mange sliter med..men få har kunnskap om..stao no pao..heier på dere..og lykke til vidare med prossesen til eit bedre liv..om du ein dag vil bli med vicky på tur hitover..so er du hjartleg velkommen.. helsing siri og øyvind..ps hytta di er kjempefin..takk for låne..

Ramirez

26.01.2016 kl.14:30

Supert skrevet, bare å stå på Thea:)

Caroline

26.01.2016 kl.14:50

Takk! Endelig er det en som sier det! Hadde det bare vært så enkelt. Hadde det bare vært å skjerpe seg og gitt litt faen, så hadde det ikke vært noe problem. Men det er det ikke, og du er utrolig sterk og modig som faktisk tørr å si det høyt. Du står opp, ikke bare for deg selv, men for så utrolig mange andre i samme situasjon, meg inkludert. Så takk.

Stå på videre! Du er modigere enn du tror <3

Stor klem fra meg :)

Tilla

26.01.2016 kl.14:52

Er helt enig i det du skriver! Et brukket bein kan man komme seg fra, man leges også glemmer man at benet har vært brukket. En psykisk sykdom lever man med, den går opp og ned, nesten umulig å bli kvitt, og det er noe man vil bære med seg for alltid uansett om man blir bedre/frisk.

Det er kun trangsynte mennesker som forteller deg at du skal skjerpe deg. Det er åpenbart mennesker uten forståelse, empati ei heller intelligens. Det å lide av en psykisk sykdom(etter min egen erfaring) gir deg faktisk masse forståelse for andre som sliter også. De som aldri har opplevd å være psykisk syk synes jeg heller ikke skal være kristiske til det eller uttale seg om det i det heletatt.

Du virker som ei flott jente, og du er min personlige favoritt i serien. Du er sterk og jeg ser virkelig at du prøver! Det er det viktigste, at man aldri slutter å prøve. Du fortjener å ha det bra. Send meg gjerne en mail om du skulle ha behov for å snakke med noen. Jeg ønsker deg alt godt og lykke til videre!:-) klem

Julie

26.01.2016 kl.14:55

Har selv hatt sosial angst for et par år siden og er fullstendig klar over at det du sliter med er ekte sykdom. Så ekte som det kan bli. Bare la de kommentarene prelle av, og fokuser på å bli frisk så du heller kan bruke disse årene på å skape fine minner for deg selv med nære venner. Det værste for meg var hvor mye tid det stjal fra meg. Ikke la det stjele mer tid fra deg også! Masse lykke til :)

Monica

26.01.2016 kl.16:07

Hei Thea. Jeg beundrer din åpenhet og styrke. Du har all grunn til å være stolt av deg selv,og det du skriver akkurat her belyser du på en så fantastisk måte og får frem at angst er noe man skal ta på alvor i aller høyeste grad. Stå på videre Thea.

Andrea

26.01.2016 kl.16:56

Du skriver så mye bra Thea. Du har en fantastisk styrke som klarer å komme fram med noe som dette. Jeg går selv gjennom en psykisk lidelse, og selv om jeg er ganske frisk fra den nå, så glemmer jeg aldri hvordan følelsen av å ha den var. Jeg støtter deg fult og du kan bare snakke med meg dersom det er noe. (Andrea, venninna til Maren, fra cheer)

Å ha angst er helt forferdelig. Har vært gjennom det selv. Det er dumt at flere folk ikke forstår hvordan det virkelig er, for da kan de slutte å dømme!

Du er flink, du er rå, og stå på Thea! Heier på deg :)

inger lise

26.01.2016 kl.17:09

Stå på !!!!!! Synes du er knalltøff! Jeg heier på deg.

Klemmer :)

Tone

26.01.2016 kl.17:25

Stå på! Eg veit kor vanskelig det er og at det tar lang tid å bli frisk. Eg veit korleis det er å kjempa kvar dag for berre å komme seg opp og ut av huset.

Du er kjempetøff og ein stor inspirasjon for mange!

Linda

26.01.2016 kl.17:46

"Bare gjør som alle de som ikke sliter psyksisk, så får du det bra, bare se, de har jo ikke problemer". Denne setningen regelrett HATER jeg. Det er ikke bare gjøre slik og slik også er alt bra. Psykiske problemer er så mye mer. "Legg Selvskadingen på hylla nå" hadde det vært så lett hadde det ikke vært noe problem. "Skjerp deg. Gå ut, tren, vær sosial og lista er lang, for det er jo det som hjelper. De tar så grådig flaut feil. Du er tøff. Stå på. Du kommer deg igjennom det. Heier på deg.

Tonje

26.01.2016 kl.20:53

Hei, Thea!

Da jeg for første gang så deg i serien, var min første tanke "for en vakker og fantastisk jente det der ser ut som". Ble så lei meg av å se hvor vondt du hadde det, og utfordringene dine i hverdagen. Jo mer du snakket, og ga av deg selv - jo mer stemte det inntrykket jeg fikk av deg første gang jeg så deg.

Selv er jeg 18 år gammel, og har aldri slitt med angst, men samtidig som jeg aldri har slitt med angst, er det siste jeg vil å dømme denne psykiske lidelsen. For hvilken rett har jeg til det? Ingen har rett til å dømme noe man aldri har opplevd selv. For ingen kan vite, ingen kan forstå, før man står i det selv. Men det man kan, er å vise empati, og tenke seg at ting ikke er lett for de som sliter med dette. Det er like lett som å si til en som har brukket et ben at det bare er å løpe maraton, for det er jo bare å ta seg sammen, er det ikke det da?....

Hvorfor skal man bruke tid og energi på å be andre skjerpe seg? jeg blir så flau på dems vegne, og kjenner jeg får så innmari vondt inni meg. Hva får man ut av å rakke ned på andre som har det vondt? Hva med å heller bruke energien sin på å vise støtte, empati, eller egentlig tenke at fordi man ber andre skjerpe seg rundt ting man ikke kan noenting om - er det ikke da man selv burde ta seg sammen og faktisk.. skjerpe seg? Å rakke ned på mennesker med psykiske lidelser er så ufattelig svakt det, og de som gjør det er rett og slett noen hjerteløse mennesker som ikke forstår noen ting.

Jeg er i kategorien for "de som ikke kan forstå", men gud så vondt jeg får av deg for det? Det står så ufattelig stor respekt av hva du deler, og måten du takler det på, og jeg kjenner jeg får et enormt behov for å gjøre noe. Hjelpe. Men det er dessverre lite jeg kan gjøre. Men det minste jeg kan gjøre, er å ikke gjøre som mange andre, å slenge med leppa om at du bare må "skjerpe deg". Jeg blir direkte flau og sint. Men heldigvis kan jeg gjøre noe smått: jeg kan kommentere, og skrive. Skrive at de som ikke kan forstå, ofte må innrømme dette, og ikke prøve å forstå ved og late som man er ekspert og si at det bare er å skjerp seg.

Jeg vil at du skal vite at vi som ikke sliter med angst, ikke ser på dere som gjør det som svake eller "annderledes". Håper virkelig jeg ikke snakker bare for meg selv nå. Jeg ser på deg som en flott, pen og herlig jente, og jeg ser på deg før angsten, og du skjønner hva jeg mener? Det håper jeg fler også gjør. For det er veldig viktig. Du er like mye verdt og like sterk som alle andre som aldri har slitt med psykiske lidelser - om ikke sterkere naturligvis.

For å ikke la denne kommentaren bli alt for lang, (haha noe den kanskje er...) vil jeg bare si: Husk å aldri gi opp! Du har mye å tilby denne verden, mer enn du kanskje tror selv. For uten at du vet det - har du lært meg utrolig mye gjennom denne serien allerede, og hvor fantastisk er ikke det?:-)

Jeg heier på deg, og ønsker deg alt mulig godt for framtiden, og håper virkelig ting kan gå din vei. Jeg gleder meg til å følge med på deg videre i episodene, og håper du i natt kveld, kan tenke, at du har gjort noe godt for andre mennesker/ungdommer ved å være åpen og ærlig om hva du sliter med, og at du gir mer til andre enn hva du selv tror, kun ved å være deg selv. Jeg sier takk til deg, og heier masse på deg! <3 God klem

Malene Kristiansen

26.01.2016 kl.21:25

Du er flink ❤️

Sondre Andreassen

26.01.2016 kl.22:39

Jeg beundrer deg for ditt mot. Du setter ord på hva mange føler. Vi mennesker blir nok aldri perfekte samme hvor mye vi prøver. Man skal ikke sykeliggjøre angst det er i grunnen det samfunnet gjør og dømmer dem som har det. Jeg kjenner ikke deg men jeg synes at du er tøff som står frem. Det er ikke alle som har det like ille. Det føles vondt ut å vite det du beskriver. Det skal mere til for å skjerpe seg. Det er beundringsverdig at du står frem.

27.01.2016 kl.00:47

Jeg har ikke fått sett på Sykt perfekt enda, henger langt etter. Men jeg har planer om det, og dette innlegget betyr mye for meg. Slitt daglig med angst siden jeg var 16 år, jeg har egentlig vært engstelig hele livet, og i tenårene forsterkes jo alt. Selv opplevd å høre "skjerp deg, det er bare innbilning" og lignende. Og jeg er så utrolig lei. Det er synd mange mistolker oss med usynlige plager. Det er jo bare å ignorere alt ikke sant, finnes jo folk som har det mye verre enn oss. Ugh håper mange åpner øynene sine av denne serien og budskapet til deltakerne, som f eks ditt budskap når det gjelder angsten din. Jeg skal sette meg og få sett programmet en dag!

27.01.2016 kl.02:11

Jeg har også sosial angst, og føler veldig med deg. Jeg kan bare ikke fatte for alt i verden at noen som er så pen og fin som deg kan slite sånn med å gå ut blandt folk.. Jeg skulle gitt nesten hva som helst for å sett ut som deg, om så bare for en dag.. Du er så pen og perfekt, jeg er mindre pen, og er livredd for hva andre tenker om det. Uansett, håper du kan føle deg bedre en dag, at du får hjelp :) <3 Det fortjener du.

Elisabeth

27.01.2016 kl.06:40

Jeg har generell angst og vet faktisk hvordan du har det. Jobber mye med angsten min hver dag, om det hjelper det er en annen sak. Angsten blir verre når jeg er sliten eller om det blir krevd mye av meg der jeg føler litt press på meg. Men det første vi med angst må lære oss er å gi mer faen. I hva andre synes, i hva andre mener. For det gjør oss verre! Skjerpe seg går ikke,men vi kan jobbe mot mål i livet som gjør oss sterkere :-) lykke til videre, og jeg håper du også lærer og gi litt mer faen ;-)

Luna

27.01.2016 kl.08:05

Stå på Thea! Heier på deg helt til målstreken

Malin

27.01.2016 kl.10:41

Kyss meg bak. Fylla på snap på deg jo. Lite til angst.

27.01.2016 kl.13:22

lol

27.01.2016 kl.13:26

og hvorfor tar du aldri bilder av hele deg? redd for og vise folk hvor feit du er? så det på sykt perfekt, du er jo drit feit.. ihvertfall i den jakken du hadde på deg på senteret, kunne jo brukt rumpen din som et bord, hahahaha jeg og typen fikk oss en god latterkrampe da XD XD XD XD XD XD

theaharmens

27.01.2016 kl.14:21

Anonym: Tenker mer på dette for din egen del, skal ikke nevne noen navn her sånn at alle finner ut hvem du er. Men altså var ikke så vanskelig å søke opp ip-adressen din for å finne ut hvem du er. Men så hyggelig at du har fått deg type siden sist da!

L

27.01.2016 kl.13:34

Bra skrevet. Har hatt sosial angst siden videregående, er 23 nå.. Er på bedringens vei, men det er en lang prosess for mange. Skulle ønske jeg klarte å jobbe og gå på skole som andre. Men en ting av gangen. Stå på videre <3

27.01.2016 kl.16:18

Hei ❤️

Har lest bloggen og noen av kommentarene. Hva faen feiler det folk da? Jeg syns du er awesome! Skulle ønske jeg kjente deg, sliter med det samme. Men er ikke så tøff som deg at jeg tør å oppsøke hjelp. Stå på, du er forbilde for meg! ❤️ God klem

27.01.2016 kl.17:07

Hei

Har nettopp lest igjennom innlegget ditt og vil si at det var utrolig bra skrevet om det å ha psykiske lidelser og vansker, synes du er modig som tør å være med på sykt perfekt serien om unge folk med psykiske lidelser og angst

Støtter deg veldig og ikke bry deg om de som kommer med dritt til deg, sånne nettroll bør ikke og skal ikke få lov til å slenge ut dritt om deg på nettet

Ha en fin dag og kos deg masse 😃

Hanne stensaas

27.01.2016 kl.18:28

Du er prefekt uansett va 😊 Jeg følger med på. programme bare for og se på deg jeg elsker bloggen din du er den du er og de negative kommentarene er bare letelige nettroll

STÅ PÅ VIDERE JEG ELSKER OG SE DEG PÅ TV'n. ❤️❤️

27.01.2016 kl.21:39

Har hatt type i 1 år så:) det var ikke noe nytt

27.01.2016 kl.21:57

Du snakker ikke sånn til moren din! Selv om du har angst osv har du ikke noen rett til å være frekk og nedlatende mot andre, og aller minst mot de som støtter og hjelper deg!

Trine

27.01.2016 kl.22:13

Jeg har selv Sosial Angst og kjenner meg igjen av det jeg ser i programmet når det kommer til deg. Har lest kommentarer her og der på artikler om serien og jeg blir rett og slett dritforbanna og nesten litt redd.. Er helt sykt at de bare bagatelliserer sykdommen... De tror det er så enkelt, men det er det ikke.

Trine

27.01.2016 kl.22:25

Sitter å ser programmet på TV og ble lei meg når du betraktet ditt eget utseende. Jeg kjente at jeg bare måtte fortelle deg at du er NYDELIG! Fantastisk flott smil, nydelige øyne og kjempefint hår. Folk som rakker ned på andre har rett og slett ikke noe bedre å gjøre, så du bør bare syntes synd på dem. Utrolig modig gjort å stå frem med angstproblematikken din. Er sikker på at all din erfaring kommer til å gjøre deg til en sterkere person i fremtiden. Stå på kjære Thea!

cattas

28.01.2016 kl.12:28

hei :D

tusen takk for at du og de andre jente setter ord på alt sammen kjenner meg godt igjen i alt. så stå på, og masse lykke til videre. hilsen ei som kjenner seg godt igjen.

Ina

29.01.2016 kl.02:11

Jeg har ikke sosial angst selv, men jeg har problemer med å stole på folk etter mye mobbing. Stå på, og det er en fin og sterk tv - serie du er med i:)

Heidi

29.01.2016 kl.20:09

Tommel opp! :-)

Jeg har slitt siden 7-8 års alder, er nå 46 og VET hvor tøft det er. Sliter fortsatt til tider.

Stå på! :-) <3

Eva

03.02.2016 kl.10:25

Du er en kjempe tøff jente og modig som står frem med angsten.

Virkelig bra!

Stå på😊

Men et minus er at jeg likte dårlig måten du snakker til moren din på:/

Rebecca

03.02.2016 kl.22:08

Jeg kjenner ikke deg og kan ikke sette meg inn i din situasjon og ditt liv, men her er en artikkel jeg syns alle burde lese. Det stemmer så mye og har hjulpet meg med å faktisk forstå at jeg må skjerpe meg og er bare meg selv som kan gjøre livet mitt til det jeg vil. Om ikke jeg er villig selv, hvorfor skulle andre være villig til å hjelpe meg da. http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/article1648786.ece

Mvh en jente som har slitet mye selv men er på bedringens vei :)

Mathilde

03.02.2016 kl.22:45

Hei Thea. Jeg kjenner deg ikke, men jeg kjenner jeg er stolt av deg. Jeg sliter med akkurat det samme som deg, og vet derfor veldig godt hvordan du har det. Alt du har fått til er utrolig. Du er virkelig en å se opp til! Masse lykke til videre, klem

Mina

04.02.2016 kl.17:53

Dette er noe av det beste jeg har lest. Jeg sliter med panikkangst, og må gå på sterke medisiner for å i det hele tatt kunne takle hverdagen. Jeg får ofte høre at det bare sitter oppi hodet mitt, og at det er min feil alt sammen. Jeg har sittet i møter med skolen hvor rektor faktisk har sagt at jeg må skjerpe meg og jeg ikke er ordentlig syk selv om jeg har legeerklæring. Du er sterk Thea, ikke bry deg om hva uvitende idioter sier! <3

Lise Burøy

05.02.2016 kl.00:01

Stå på Thea! Du er virkelig tøff som tørr å vise deg for hele verden å fortelle hvordan det faktisk er å ha en lidelse som sosial angst. Jeg har også fått en underskrift fra legen at jeg har sosial angst, men jeg har aldri turt og snakke og dele med det med noen før nå, helt. Du må ikke bry deg om de som sier at det er bare å skjerpe seg, for sånn er det absolutt ikke når man har sosial angst. Når jeg skal ute å shoppe med noen venner en dag må det nesten planlegges i forveien, slik at jeg kan manne meg opp til den dagen og forbrede meg, men når det er gjennomført så knekker jeg sammen senere siden det har vært så slitsomt for meg. Jeg kjenner meg bare ikke igjen i deg, å jeg vet ikke hvordan du opplever denne sosial angsten, men jeg kan så si at jeg føler med deg. Prøvde og følge deg på blogg, men fant ingen følger knapp. Husk, du er sterk!

Lars MJ Hansen

10.02.2016 kl.10:14

Hei, Lars i Romerikes Blad igjen. Kan vi publisere denne på rb.no?

Send meg i så fall en mail til laha@rb.no

Thea

10.02.2016 kl.11:24

Heier på deg Thea! Jeg har også hatt sosial angst og skjønner hvordan du har det. HEIER PÅ DEG :)

jeg har laget en blogg hvor jeg skriver om hvordan jeg har hatt det og jeg liker å ta del i debatten om psykisk sykdom. Håper du vil ta en tur innom :)

mvh, Thea

10.02.2016 kl.22:13

Det er veldig enkelt å gå til legen, si du har angst. Det er veldig lett å presse ut noen tårer foran psykologen. Det er veldig enkelt å få medisiner, og ett stykke papir hvor det står hvor "syk" man er. Jeg følger serien, og jeg festa meg til deg. Ikke pga hvor synd det er på deg, eller hvor tilsynelatende "vondt" du hadde det, men hvordan du snakket til foreldrene dine. Jeg fikk så vondt i hjertet mitt, når jeg så hvordan mammaen din hadde det. Det er faktisk mye mer synd på foreldrene dine, enn det det er på deg. Jeg og mine foreldre satt og diskuterte, og var ganske stor enighet om hvor "syk" du var. Oppmerksomhets syk, og ja, lat. Bortskjemt er du nok og. Den måten du snakker nedlatende til din mor, kjære vene... Jeg håper virkelig du en dag kan se tilbake og skjønne hvor tullete dette var, og at du for guds skyld har gitt en genuin unnskyldning til foreldrene dine! Alle har motbakker i livet, du bestemte deg bare for å grave deg ned og lage en big deal ut av det. Du taklet ikke presset, og droppet ut. Svake menneske. Jeg syntes synd på de som er synlig psykisk syke. Jeg ser jo det! Angst, depresjoner må ikke nødvendigvis være en usynlig sykdom. Du hadde alltid flott med sminke på deg, håret var så fint og fin manikyr på neglene dine. Du har tydeligvis såå mye angst at du ikke klarer å handle litt for familien, men å dra å ta manikyrer, og kjøpe nok sminke for 1 år, og ordne håret for halve lønninga.. Ja, nei det har du ikke angst for.. :)

Håper du en dag skjønner at en dag er det nok. Dra av deg maska de, og innrøm at du ikke er så syk som du skal ha det til. Reis deg opp, og bevis at du klarer en motbakke.
Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

15.02.2016 kl.21:56

Wow, imponert av at du klarer og være med i eit tv program når du har sosial angst, jeg og har sosial angst og andre ting, men hadde aldri klart og vert med på tv. Så det var vell vanskelig får deg? - m

19.02.2016 kl.01:52

Patetisk, legg ned bloggen 👌🏼

23.02.2016 kl.02:07

Mange idioter over her som sier du ikke har angst også kjenner de deg ikke engang, blir nesten flau av og lese noen av kommentarene. Ellers lurte jeg bare på når svarene på spørsmålsrunden kommer? :-)

angstenogmeg

12.03.2016 kl.12:36

Utrolig godt skrevet! Jeg sliter selv med angst, og vet utrolig godt at det ikke bare er "å skjerpe seg". Jeg så deg på TV, og det var på en måte fint å se at det er andre der ute som har det noenlunde på samme måte som meg. Selvfølgelig skulle jeg ønske at angstfølelsen jeg kjenner på ikke fantes for noen! Stå på videre, jeg håper du har det bra :)

Elin

Elisabeth Holst

22.04.2016 kl.07:39

Kjenner meg igjen, og tenker på deg. Har også lest noen av kommentarene som tikker inn, og haterne her er jo bare forstyrret og respektløse. Gjør din greie, ett skritt av gangen.

Jeg skriver om min sykdom på bloggen om du vil ha noen å sparre med.

Heia opplysningen!

Legg igjen en kommentar

hits