Red lips

  • Skrevet 28.01.2015
  • Klokken 23:01

Åå, jeg var fått helt hangups på røde lepper i det siste. Jeg synes egentlig ikke at jeg passer det siden det står sånn i kontrast med øynene mine, men gud, jeg klarer ikke la være! uff, føler meg så narsissistisk når jeg legger ut selfies og blogger om meg selv. Det er vel hovedgrunnen til at jeg blogger så lite som jeg gjør. Jeg føler at fort kan virke så selvdigger på en måte, og det er det verste som finnes i hele verden. Selvgode folk er det ekkleste jeg vet. Greit nok at man kan ha høy selvtillit , men et sted går grensen.

Ellers var operaen helt sykt bra! Likte den utrolig godt, selvom den kanskje var litt for modernisert. Skjønner virkelig ikke hvordan mennesker kan ha så kraftige og vakre stemmer som gjør slik at man frysninger på ryggen. Det står virkelig creds til alle operasangere i hele verden , for gud så utrolig flinke de er!


kommentarer: 4outfit

  • Skrevet 26.01.2015
  • Klokken 17:34

Hei. Skulle egentlig ha blogget i helgen , men vips så var den over. Jeg var en tur i Drammen og så på wintercup fra tidlig morgen til utpå kvelden. Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke driver med cheer lengre, alt jeg vil er å begynne asap. Vurderer å starte igjen på tross av hva legene sier. I nuet sitter jeg på toget på vei til Oslo, og jeg håper jeg rekker å skrive dette innlegget ferdig før jeg er fremme. Jeg skal en tur på operaen i kveld for å se på "Carmen".  Herregud som jeg gleder meg. Jeg elsker operaer, balletstykker, musikaler og teater. Det er så utrolig fasinerede og spennende. Nå er det også veldig lenge siden jeg var i operaen så det var på tide at jeg tok meg en tur igjen. Tenkte jeg skulle poste noen outfitbilder av hvordan jeg ser ut idag. En ting jeg liker med operaen er at det er så mange forskjellige type mennesker der alt ifra stivpyntede mennesker til hipstere i ullgensere. 

 


Fikk ikke redigert de noe særlig men.. Nå er jeg fremme i oslo om 30 sek , så får ikke gjort så mye mer. 

 

Vi snakkes!


kommentarer: 8no music, no life

  • Skrevet 23.01.2015
  • Klokken 15:53

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle dele noen av favoritt spillelistene mine siden noen har lurt litt. Jeg har ett veldig bredt spekter når det gjelder musikksmak. Jeg kan høre på alt fra country til opera. Derfor finner du fort litt av hvert på spillelistene mine på spotify. 

Trap/chill : Dette er nok en av favoritt spillelistene mine hvor du finner masse forskjellige remixer. Veldig mye trap music og en del chille sanger. Det er også liste hvor jeg legger til alle sanger jeg liker som ikke finnes på spotify. 

Roadtrippin : Dette er også en av favorittlistene mine. I utgangspunktet var lista bare til for bilturer når jeg kjørte bilen min rundt i sommer. Men jeg fant ut at jeg hadde så sykt mye bra musikk der sånn at det ble til hverdagslista mi. Det er en ganske balansert liste med masse forskjellige sjangre. En lett blanding av gamle og nye sanger, i tillegg til triste og gladsanger. Oppdateres så si daglig.

Livin' la vida vodka : Partylista! Favoritten når det kommer til partymusikk. Masse edm, remixer og kjente hits. Jeg hører alltid på denne lista når jeg skal/er på fest eller når jeg trener. Lista består av upbeat musikk som gjør at jeg kommer i godt humør med engang. 

Dra hjem : Musikk lista som består av hardcore rap sanger. Mye nye hippe trendy "ganster" sanger. Snoop, Nicki og Wu-Tang er representert blant mange andre lignende artister. Itillegg til rap finnes det også litt dupsteb innimellom. 

Om du ikke finner noe du liker her, kan du sjekke ut profilen min her hvor jeg har mange andre spillelister som kanskje faller i smak. 


kommentarer: 0en ny start

  • Skrevet 22.01.2015
  • Klokken 17:44

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget men nå har jeg fo' real begynt å blogge igjen! Blogging er en slags terapi for meg og akkurat nå trenger jeg bare å få frem tanker og bare få litt rutinger rundt meg. Så hva er vel bedre enn å begynne å blogge? Tenkte jeg skulle lage ett innlegg imorgen om hva jeg har gjort den siste tiden. Ikke det at jeg har gjort så mye innteresant men jeg har nå gjort litt. Håper dere tar meg godt imot i bloggverdenen etter en lang pause. Håper dere også har lyst til følge meg videre! 

 

kommentarer: 0hits