faen ta alle

  • Skrevet 24.03.2015
  • Klokken 15:34

Heihei! Har lagt merke til at jeg har vært ganske fraværende på bloggen. Kanskje det er fordi jeg er litt sånn enten eller blogger. Jeg blogger kun når jeg er ganske lei meg eller når jeg er veldig lykkelig. Nå føler jeg egentlig at jeg er litt sånn midt på treet, og det har jeg lært meg at er helt okei. Det er greit å ikke alltid være helt på topp. Men vekk fra disse filosofiske tankene, og rett på sak. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg har gjort i det siste. Denne starten jeg har fått på året har egentlig vært den beste jeg noen sinne har hatt. Året begynte jo med en heidundranes nyttårsfeiring i Stavanger. Blod, svette og tårer oppsumerer vel den nyttårshelgen ganske bra.

Ser nå at det ikke en noen faktisk bilder fra nyttårsaften men, hehe

Etter jeg kom hjem fra Stavanger , så var det rett til farmor for å hente kanin. Vi vurderte mange navn deriblandt Stor nr.4 med esktra pepperoni, Satan og Middag. Og tilslutt endte vi på Tam-Pong. Det var helt nydelig vær de dagene jeg var hjemme, for det gikk vel kanskje en uke fra jeg kom hjem til jeg dro til Stavanger. Ellers hadde jeg helt dilla på å lage juice og lagde flere om dagen.Så kom det en superhyggelig bursadagsfeiring av Susanne som fylte 18. Det var ekstremt koselig og alle så ut til å ha det veldig gøy. Dagen derpå var det jentedag hos Marie med pannekaker og is noe som var superkos! Etter en kjapp todagers tur fra vårlige Stavanger var det rett hjem igjen til kalde Eidsvoll.

                    

Etter dette ble det noen rolige uker hjemme bare fylt med skole og jobbing. Jeg lagde også en del kaker til forskjellige 4H møter. Jeg var en tur på Winter Open, Operaen og så var jeg på lederkurs. Var på shopping i Oslo og kjøpte meg noen nike air sko, veldig mainstream ja. Men hallo, jeg liker å være basic. Prøvde meg også meg også på såkalte Kylie Jenner lips, men endte opp som en pornostjerne fra 90-tallet slik mine venner beskrev det.Og yes, you guessed it jeg dro til Stavnger igjen. Siden to av mine bestevennier hadde bursdag 26.februar og 1.mars måtte jeg nesten dra dit. Malin som fylte år først hadde null anelse om at jeg skulle komme. Vi fikk samlet en gjeng hos en vennine hvor jeg plutselig overrasket Malin. Det var et herlig øyeblikk, hahha. Dagen etter var det Ingrid som feiret sin 18.års dag noe som igjen var ekstrem koselig! Vibeke fylte 18år 1.mars og det ble desverre ikke noe feiring men det tok vi igjen helgen etter. Var også med de på skolen på mandagen, noe som var litt kjipern , men var kjempegøy å se igjen mennesker jeg ikke har sett på noen år.

Etter jeg dro hjem på mandagen var jeg bare hjemme i noen dager før jeg dro tilbake til Stavanger på fredags ettermiddag.Fredagen tilbringte jeg med min kjære Marie. Vi leitet igjenom hele byen for å finne glitter. Etter vi omsider fant glitteret begynte vi på gaven vår til de to snuppene som skulle ha bursdagsfest.Vibeke og Malin feiret 18.års dagen sin på lørdagen og jeg kan vel si såpass mye at det ble en utrolig vellykket kveld. Jeg lagde jellyshots som jeg på død og liv skulle ha alle til å smake på. I alt var kvelden veldig morsom. For min del ble det ikke noe søvn da vi begynte å rydde i 8 tiden og morgingen. Sær nok som jeg er skulle jeg hvertfall ikke legge meg til å sove. Så gikk jeg og Martine og fikk en recap på kvelden før. Omsider dro jeg til flyplassen og der satt jeg i et par timer. Satt forøvrig på et handikapp toalett lengst unna alt og alle, hvor jeg brukte tiden til å se på netflix.Etter Stavanger turene har jeg forsåvidt bare jobba. Need that cash you know. Hvertfall når Macbook proen bestemte seg for å ta kvelden , så da ble det en ny Air på meg. Så satt jeg barnevakt sammen med farmor i 1 uke, før jeg dro på forfattersamiling i Oslo. Jeg skal forresten være med som forfatter på en bok. Var på en samling nå i helgen som var utrolig koselig, interesant og ikke minst lærerikt. Gleder meg allerede til neste samling i Bergen og ikke minst til boka blir ferdig! 

Så dette var en liten recap på hva jeg har gjort i det siste. Ser jo ut som jeg har gjort en del, men egentlig føles det ut som jeg bare har vært hjemme og sett netflix.

 

 


kommentarer: 3hits