STAVANGER

  • Skrevet 15.06.2014
  • Klokken 10:49

Hei! Tenkte jeg bare skulle blogge litt om turen min til Stavanger. De som kjenner meg vet jo at jeg drar til Stavanger ganske ofte. Det er jo trossalt "hjembyen" min.

Først og fremst dro jeg til byen for å spise lunsj med Martine. Det var helt utrolig koselig å se hun igjen etter så lang tid! Håper hun kan ta turen i sommerferien sammen med de andre jentene fra Stavanger.

Etter det dro jeg til torget for å treffe Marie, siden det var varmt som bare søren i stvg så tok det ikke lang tid før vi satt med hver vår is i solsteiken. Og jeg må si helt ærlig yoghurt is er så sykt ikke min smak. Det gikk greit når det var is med jordbærsaus, men bare yoghurt is alene , det var ikke like godt.

Dagen etter var jeg invitert på frokost hos Martine sammen med Vibeke. Det var så utrolig herlig. God mat, gode venner og fint vær! I tillegg hadde Vibeke med seg Foxy som er tidenes søteste hund. Kan ikke vente til den dagen jeg får meg min egen!Gjorde egentlig ikke så mye mer i Stavanger utenom at jeg var på kino, shopping og på amerikansk fotballkamp. Når det nevnes så må jeg få sagt det at jeg endelig har forstått spillet. Det tok sin tid, men det å se på junior treninger, bms og kamper har hjulpet sykt!kommentarer: 1SEA & SUN

  • Skrevet 11.06.2014
  • Klokken 19:58

 

 


kommentarer: 1hits