Late dager

  • Skrevet 27.12.2015
  • Klokken 06:24

Gud som det er herlig å kjenne sola på kroppen. Livet er i Thailand er avslappende som bare det. Det virker som om ingen har dårlig tid og at de aldri har hørt om stress. Jeg bare digger attituden til hele landet. Jeg er så utrolig heldig som for lov til å være her på ferie. Jeg er så glad for at jeg har en så god familie som vil ta med meg hit. Dagene her har vært fantastiske. Vi har ridd på elefanter og matet apekatter. Spist uendelig god mat og ikke minst badet masse. Det føles ganske rart å feire jul et annet sted enn hjemme. Samtidig så føler jeg at julen og stemningen er noe hver enkelt person skaper. Noen synes det er helt greit å ha en liten og intim feiring, mens andre skal samle halve slekta og dra på ufattelige mange julebesøk. For meg har ikke julen så mye betydning annet enn a man er sammen med noen man er glade i. Nok om det.

Jeg storkoser meg her nede selvom jeg enda ikke har fått noe farge, enda jeg sitter i sola og leser i flere timer. Leser alltid utrolig mye når jeg er på ferie, og jeg leser kun dokumentar bøker. Blir så fascinert over alle ting som har skjedd på ekte. Synes det er mye bedre å lese en bok om en seriemorder enn en krimbok som bare er fiksjon. Jeg digger ektheten i dokumentarer virkelig, du vet liksom at alt er sant.Sa jo egentlig at jeg hadde en nyhet til dere. Jeg hadde så lyst til å fortelle dere og  jeg satte meg ned for å prøve og skrive et innlegg om temaet. Men jeg klarte det rett og slett ikke. Inspirasjonen og motivasjonen var ikke der.  Jeg kommer til å skrive et utdypende innlegg om det, jeg må bare komme i flowen først. 

Uansett jeg røper nå at jeg skal være med i en tv serie sammen med 6 andre fantastiske jenter. Serien heter så mye som "Sykt Perfekt" og har premiere på TV2 13.januar 21.40. Serien har fokus på at norske jenter aldri har vært flinkere på skolen, brukt mindre rus, og vært mer pliktoppfyllende allikevel har vi aldri slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager. Så i denne serien viser vi jentene dere den usminkede sannheten. 

Det kommer et mer utfyllende innlegg om det som sagt, bare gi meg litt tid, hehe.

 

 

 


kommentarer: 0når det bare blir alt for mye.

  • Skrevet 20.12.2015
  • Klokken 19:05

For mye tanker. Og jeg klarer ikke formulere meg whatsoever.

Lenge siden nå. Som jeg har nevnt før blogger jeg enten når jeg er super happy eller er ganske langt nede. Man kan vel kalle bloggingen min en bipolar blogg. Nå den siste tiden har livet mitt vært ganske så plain. Jeg har hatt mine lykketopper og mine dype depresjoner. Tiltross for hvor turbulent halvåret mitt har gått, så har tiden gått så utrolig fort. Alt det jeg hadde lyst til men ikke fikk gjort får meg til å føle på en stor mislykkethet. Og jeg velger alltid å fokusere på de negative tankene som popper inn istedenfor alle de gode. Tenker heller på alt jeg ikke fikk til istedenfor alt jeg faktisk klarte. Men nå skal jeg begynne å ta meg tid til å gjøre det. 

Jeg må jo helt ærlig innrømme at det er dritkleint å snakke positivt om seg selv og fokusere på det man gjør bra. Om man fremsnakker seg selv vil jo folk ofte dømme deg som en egoist og selvdigger. Jeg er dritt lei all denne dømmingen. Kan ikke alle bare gi litt faen? æsj, kommer nok aldri til å skje. Vet ikke om samfunnet er fucked up, eller om alle ungdommer bare er helt sjukt paranoide når det kommer til tanker. 

Anyways, nå er jeg på ferie. Og jeg kjenner at jeg burde vært mer tilstedeværende og ikke distansere meg så langt unna alle, men jeg kan ikke noe for det. Det er slik jeg er. Burde nok vært mer takknemlig for at jeg er her. Noe jeg og alle andre også burde være takknemlig og sette mer pris på er hvordan vi har det hjemme. For fyaen, folka her nede har ingenting og klarer fortsatt å smile og virkelig være takknemlig over det lille de har. Mens vi i Norge er utakknemlige om vi ikke får den nyeste iPhonen og den dyreste vinterjakken. Vi har virkelig mye å lære fra andre kulturer. 

 

Som sagt klarer jeg ikke å formulere meg for øyeblikket. For mye som skjer enda jeg er på ferie. Til dere av dere som følger bloggen, (selv om jeg ikke oppdaterer (dere er best btw)) jeg kommer til å komme med noen ganske spennende news imorgen, så da er det hvertfall bare å følge med!


kommentarer: 2hits